Lieve lotgenoten
Ook in deze moeilijke, onzekere tijd willen wij er zijn voor jullie.
We kunnen elkaar niet ontmoeten op activiteiten, maar we kunnen in verbinding blijven.
Heb je een vraag, heb je nood aan een babbeltje …  weet dan dat je via mail contact kan opnemen met ons secretariaat. Langs deze weg kom je dan terecht bij iemand van de bestuursleden of vrijwilligers, die heel graag je mailtje willen beantwoorden of een gesprekje willen voeren langs de telefoon.
Een luisterend oor kan zoveel deugd doen. Dat willen wij graag bieden.
Heel veel goede gezondheid toegewenst en heel veel liefs.

Verzekeringen

Wat je zeker moet doen:

  • Lijst opstellen met de vragen die aan de verzekering gevraagd moet worden.
  • Goed navragen wat wel en niet gedekt is door je polis. Bv. terugbetaling van het remgeld voor een tweepersoonskamer, maar niet voor een éénpersoonskamer!

 

Wanneer je beslist om een reconstructie te laten uitvoeren is de kostprijs een belangrijk element om te overwegen. Toch mag de prijs niet de beslissende factor zijn. Het gaat tenslotte om een zeer ingrijpende beslissing en het succes van de ingreep hangt van vele factoren af. De ervaring en kwaliteit van de chirurg, evenals het gevoel begrepen te worden en op dezelfde golflengte te zitten is even belangrijk als de prijs. Soms is de goedkoopste optie niet de beste.

Als je het financieel moeilijk hebt kan je altijd raad vragen aan de sociale diensten van ziekenhuizen en mutualiteiten. In sommige situaties heb je recht op bijkomende toelagen. Je kan ook altijd de mogelijkheid bespreken om een afbetalingsplan op te stellen om de kosten te spreiden.

Onze sponsors