Nood aan een babbel, bel of mail ons!  secretariaat@neo-ma.be
BELANRIJK!! Ben je lid en heb je een nieuw adres of e-mail laat het ons weten!
 

Crea en praatcafé vrijdag 21 juni 2024

UZ leuven is gestart met :"Borstkanker-hoogrisico-raaplegingen",meer info www.uzleuven.be/raaplegingen/borstkanker-hoogrisico-raadpleging

Bij een gift van € 40 of meer dient u op de overschrijving uw rijksregisternummer te vermelden. Zonder dit nummer kunnen wij u geen fiscaal attest bezorgen. Dank voor uw begrip.

 

!

 

Verzekeringen

Wat je zeker moet doen:

  • Lijst opstellen met de vragen die aan de verzekering gevraagd moet worden.
  • Goed navragen wat wel en niet gedekt is door je polis. Bv. terugbetaling van het remgeld voor een tweepersoonskamer, maar niet voor een éénpersoonskamer!

 

Wanneer je beslist om een reconstructie te laten uitvoeren is de kostprijs een belangrijk element om te overwegen. Toch mag de prijs niet de beslissende factor zijn. Het gaat tenslotte om een zeer ingrijpende beslissing en het succes van de ingreep hangt van vele factoren af. De ervaring en kwaliteit van de chirurg, evenals het gevoel begrepen te worden en op dezelfde golflengte te zitten is even belangrijk als de prijs. Soms is de goedkoopste optie niet de beste.

Als je het financieel moeilijk hebt kan je altijd raad vragen aan de sociale diensten van ziekenhuizen en mutualiteiten. In sommige situaties heb je recht op bijkomende toelagen. Je kan ook altijd de mogelijkheid bespreken om een afbetalingsplan op te stellen om de kosten te spreiden.

Onze sponsors