Overzicht reeds geplande activiteiten najaar:
11/09: bezoek aan Van de Velde lingerie (ga naar activiteiten)
20/09 - 20/11 Babbelavond
04/10 - 06/12 life style en 08/11 massage avond
Data cinéma avond en info avond en ... moeten nog ingepland worden

Voor meer info en/of inschrijvingen ga naar activiteiten (volgende activiteiten staan reeds vermeld in deze rubriek))

Lotgenoten: indien je wenst op de hoogte te blijven van onze activiteiten breng het document GDPR in orde ( indien u geen document heeft ontvangen laat het ons weten we sturen het het op) indien u niet reageert zijn we verplicht uw gegevens te verwijderen .

Neo-Ma vzw is erkend als instelling die fiscale attesten mag uitreiken tot en met 2021(gift vanaf € 40 BE13 1430 8656 6339 vergeet niet uw rijksregisternummer bij mededeliing te vermelden = vraag FOD financiën))
Wij zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers en mensen die ons bestuur willen ondersteunen.  Interesse? Contacteer ons!
 

 

Neo-Ma vzw is een vereniging voor mensen met borstkanker en mensen die na borstkanker, omwille van genetische/ familiale belasting of een aangeboren afwijking een borstreconstructie overwegen.

Nu je strijd tegen borstkanker nog vers in je geheugen, je moet kiezen voor een preventieve amputatie omdat je erfelijk belast bent, je eerste gesprek met de chrirug verwarrend was, wat kan, wat mag, wat moet, wat, wat...... en dan vallen de woorden: een borstreconstructie of niet?Een emotioneel moment waarop jijzelf de juiste keuze moet maken. Met hulp van je arts ga je op zoek naar antwoorden.
Er komt een moment waarbij je een overweldigende hoeveelheid informatie door artsen, familie en vrienden krijgt gepresenteerd en je het gevoel hebt dat je het bos door de bomen niet meer ziet.
Dan is het belangrijk dat je met een lotgenoot kan praten, een trefpunt kan vinden waar je de juiste informatie vindt, waar je je verhaal kwijt kan en vragen kan stellen. Een plaats waar je begeleid wordt in je proces los van emoties die je in je gezin, familiekring en vriendenkring te verwerken krijgt.

Ook deze mensen om je heen hebben vaak veel vragen die ze niet durven te stellen om jou te sparen. ook zij kunnen bij ons terecht met al hun vragen.

We vormen een vzw die hulp, ondersteuning en degelijke inforlmatie wil bieden aan patiënten (en hun naasten) die op punt staan  een grote beslissing te nemen. Wij willen graag het verlengde zijn van de reeds bestaande organisaties.

Wij leggen ons meer specifiek toe op een stukje van dez moeilijk te begane weg: borstreconstructie.

Door:
Specialisemen naast elkaar te leggen om zo samen (met jullie), vrouwen en mannen te steunen in de strijd tegen borstkanker.
Hulp te bieden om tot de juiste beslissing te komen inzake borstreconstructie en het genezingsproces ondersteunen in al zijn facetten.

Wij werken volgens  leeftijdscategorie en kunnen zo patiënten en hun omgeving zorg op maat bieden. Antwoorden zoeken op vele vragen. Concrete en juist informatie bieden. Vertalen van de vaak onbegrijpbare medische taal.

HET IS IMMERS JE GEWOON JE RECHT


 

Onze sponsors