Nood aan een babbel, bel of mail ons!  secretariaat@neo-ma.be
BELANRIJK!! Ben je lid en heb je een nieuw adres of e-mail laat het ons weten!

Woensdag 22 mei 2024 samen naar de film Snel inschrijven!!
Donderdag 30 mei 2024 Crea en Praatcafé (Info activiteiten)

UZ leuven is gestart met :"Borstkanker-hoogrisico-raaplegingen",meer info www.uzleuven.be/raaplegingen/borstkanker-hoogrisico-raadpleging


Bij een gift van € 40 of meer dient u op de overschrijving uw rijksregisternummer te vermelden. Zonder dit nummer kunnen wij u geen fiscaal attest bezorgen. Dank voor uw begrip.

 

!

 

Een superfijne ervaring! Een heel hartelijk onthaal bij Alpaca Puurs , eerst een kennismaking met de zachte wollige alpaca's en een boeiende uitleg. En dan samen op pad... op het ritme van de alpaca's, elk met hun eigen kleur, karakter en uiterlijk. Vertragen, tot rust komen, volop genieten van hun nabijheid en de connectie ervaren te midden van de mooie natuur.
Het deed iedereen voelbaar zo'n deugd! 

Na de wandeling kregen eerst de alpaca's een welverdiende beloning. Daarna trakteerden we onszelf nog op een verwarmende koffie en een smakelijke pannenkoek. Het was een heerlijke middag!! 

Dit is een echte aanrader! Schrijf je zeker in als Neo-Ma dit nog eens op het programma zet!
K.T

Ladies Movie Night UGC

Het was een erg fijne ontspannende avond. 

heel erg bedankt voor het leuke initiatief en de warme ontvangst.

AVDBDank je voor de vriendelijke ontvangst bij de Ladies Movie Night , een geweldige avond !Even eens tijd voor onszelf na een drukke werkdag, een toffe babbel met ieder van jullie doet deugd, hopelijk tot een volgende keer.

lvdp


"Kankermonoloog "van en door Céline Broeckaerts op 22 maart 2019

Een mooie avond zonder taboe ook al gaat het om een zeer delicaat onderwerp.  De monoloog was speels, goed gebracht maar vooral de teksten vond ik super ! Klein groep maar toch voldoende animo en goede begeleiding nadien zodat eerlijke reacties mogelijk waren.  Blij dat er ook plaats was voor een positieve noot want niet alles in het leven is kommer en kwel … ook niet na kanker! 

Dank je voor de uitnodiging ! 

NVG Ik vond  een leerrijke avond want zo te horen wordt er in de medici niet bij stil gestaan

LD 


Hoe praat ik met mijn arts

Voor mij was het een leerrijke avond, fijne sfeer ook al was het een beperkte groep.

Bedankt Neo-Ma

BVHet was een zeer leerrijke infoavond. Mevrouw Van den Bogerd heeft dat schitterend gedaan.

Het was een interactieve avond waaraan iedereen die aanwezig was heel gemotiveerd heeft aan deelgenomen.

Ik denk dat we als lotgenoot toch heel wat opgestoken hebben over dit thema en dat Kristin er zelf ook nuttige tips kan uithalen om te gebruiken in haar lessen naar de studenten toe.

Bedankt Neo-Ma vzw voor het mooie initiatief.

HPVeel gehad aan deze avond. Mevr. Kristin Van den Bogerd bracht dit zeer rustig. Door haar warme, duidelijke manier van praten en de interactieve momenten was het echt zeer aangenaam en leerrijk. Zij geeft les ‘communicatie’ aan studenten geneeskunde. Het was een avond die me rust bracht. Ervaringen te horen van andere lotgenoten was verrijkend. Zelf mijn ervaringen kunnen vertellen, deed deugd. We konden vragen stellen en samen kwamen we op antwoorden. Uit het horen van ervaringen van andere mensen, steek je dikwijls veel op. Zeer geslaagde ‘hoe praat ik met mijn arts’, ik kijk door deze avond ook een beetje met een ander oog naar mijn artsen en communiceren is zo belangrijk!!! Ik ben blij dat ik aanwezig was! Ik reed met een goed gevoel naar huis. Dankjewel, hiervoor.ST


Ladies Night

Ik vond Trio een heel mooie film, soms grappig, maar eigenlijk heel triest.

De acteursprestaties van de drie acteurs was echt indrukwekkend.

Bedankt voor dit initiatief, want uit mezelf zou ik waarschijnlijk niet gaan kijken.

RBIk stuur je een reactie op de fijne ontmoetings- en filmavond van gisteren.

Nogmaals bedankt voor de organisatie en tot een volgende keer!

"Gisteren was er opnieuw een Neo-Ma afspraak op de Ladies Movie Night in de UGC-bioscoop te Mechelen.Aan de ingang werden we al verwelkomd door de vrijwilligers in een herkenbaar mooi groen jasje van Neo-Ma.

Een "me time" avondje voor alle dames: even de zorgen aan de kant en gewoon lekker genieten!

Eerst een heerlijk drankje en hapjes in de foyer. Een gelegenheid om een babbeltje te doen met de aanwezige lotgenoten. En neen, dat is zeker geen klaagzang of pessimistisch. Wel integendeel! Uiteraard is er ruimte om te vragen hoe met iedereen gaat, om iets te delen of te vragen in verband met onze opvolging en evolutie. Maar voornamelijk werd er uitbundig gepraat over vanalles, werd er goed gelachen en konden sommigen zelfs niet blijven stilstaan op de tonen van de aanwezige DJ.Daarna naar de zaal voor de avant-première van de film "Trio" van en met Matteo Simoni, Bruno Vanden Broecke en Ruth Beekmans. 

En ja, het was een hele goede film! Puur in zijn eenvoud, komisch, maar ook heel tragisch. Over liefde, kwetsbaarheid, het leven.

Na de film kregen we nog een leuke goodiebag en hebben we nog even nagepraat in de foyer. En als verrassing een "meet and greet" met de acteurs! Dank je wel hiervoor Guy!Het was alweer fijn om "lotgenoten" te ontmoeten en je voelt zo enorm dat bij Neo-Ma iedereen echt een warm hart heeft voor elkaar!

Dit was, net zoals de andere activiteiten van Neo-Ma, een hele fijne avond waarna je weer positief opgeladen naar huis gaat!

Een dikke pluim voor het bestuur en de vrijwilligers!"KTHet was een fantastische avond om nooit meer te vergeten,

Elke keer opnieuw zorgen jullie voor iets extra…dikke dank je wel daarvoor 😊KBHet was een super avond !  Even al je zorgen vergeten .

LC


Life Style 07/02/2019

Een hele dikke merci voor de toffe avond op de Life Style van gisteren,

heerlijk ontspannen, goed geslapen, dus kunnen er vandaag weer goed tegen !

GEWOON GENIETEN

vriendelijke groeten en tot vlug,

GPHet was een superfijne avond! Heerlijke massages en veel bijgeleerd over 

kleuren en huidverzorging.

LGBeste mensen en vrijwilligers van Neo-Ma

Het was gisteren een fantastische avond en ik heb enorm genoten van de rug massage, de gezichtsverzorging en massage, de manicure en het kleuradvies.  Ik ben zeer ontspannen thuisgekomen. Mijn lichaam had dit echt eens nodig na enkele stressvolle weken.

Bedankt en ik hoop dat andere lotgenoten dit ook nog eens mogen meemaken.  Dit is echt aan te raden.AVDW


Ladies Movie Night UGC "Colette" 9 januari 2019

Super leuk om mee te doen aan  ladies movie , goed ontspannend en de film Colette was fantastisch!

SDBIk wil jullie nogmaals bedanken voor de fijne filmavond deze week. Het zorgde ervoor dat ik tijdens de stressvolle week toch een avondje kon ontspannen…de film was top, de ontvangst hartverwarmend.

Ik ben enorm dankbaar dat ik kan deelnemen aan jullie activiteiten. Het verwarmt mijn hart en geeft me rust.

Een welgemeende ‘dankjewel’!

KB


Reactie op eindejaar geschenkje

Het Neo-Ma vzw bestuur besliste om dit jaar geen nieuwjaarsreceptie te organiseren. Wij kozen voor een kleine attentie voor al onze lotgenoten. Dit bleek een goede keuze te zijn.Beste/ lieve Neo-Ma bestuursledenMerci voor de mooie/prachtige attentie dat vandaag in mijn brievenbus zat.

Met een krop in de keel, wil ik jullie bedanken voor alles wat jullie doen.

Chapeau 👍 Groetjes

Een gelukkige Elga 😊 Beste Neo-Ma Bestuursleden, Lieve Mensen,

De postbode heeft hier vanmorgen een pakketje van jullie afgegeven: wat een verrassing!

Ik wens jullie voor deze attentie hartelijk te danken: jullie denken aan jullie leden, en dat is hartverwarmend. Dat is mooi.

Hierbij willen Jacques en ik jullie ook een voorspoedig 2019 wensen: het ga jullie goed, supergoed.

MA Hallo

Ik kreeg vandaag jullie wenskaart en het mooie cadeau in mijn brievenbus.

Ik wil jullie hiervoor heel hartelijk bedanken! 

Ik vind dit niet vanzelfsprekend en bewonder jullie inzet en gedrevenheid!

Na mijn diagnose van borstkanker was ik blij om me te kunnen vinden in jullie vereniging, waar informatie, lotgenotencontact en warmte centraal staan. Ik nam al deel aan enkele activiteiten en vind dit top dat jullie dit organiseren en zo patiënten en ook hun familie samenbrengen, antwoorden en steun bieden op de vele onzekerheden en angsten die we op het traject tegenkomen.

Ik ben op 4 december geopereerd in St- Maarten Mechelen: reconstructie met diepflap. Daarom nog eens expliciet bedankt voor de informatie die ik hierover kreeg op jullie symposium en voor de contacten met lotgenoten hierover. Dit heeft me de moed gegeven om met de ingreep door te gaan. H

Vele groeten en fijne feestdagen voor jullie en jullie familie!

KTBedankt voor het mooie cadeautje dat ik van jullie mocht ontvangen. Voor het hele team van Neo-Ma de beste wensen en een gezond 2019!!

Groetjes

RVRAan alle medewerkers van Neo- Ma,

Vooreerst bedankt voor het mooie cadeau dat ik mocht ontvangen deze week

Zeer mooi, zal het zeker gebruiken!!

Hierbij wens ik jullie een prettige Kerst en een heel mooi en gelukkig 2019

Groetjes en tot volgend jaarABBeste wensen voor Kerstmis en dat 2019 een jaar mag zijn zonder zorgen en met veel gelukkige dagen .JF


reactie Life Style 6 december 2018

Neo-Ma is mijn nieuwe Sinterklaas. Gisteren verwenavond: manicure, pedicure, gelaatsverzorging, rug massage én speculaas. Wat een luxe. Mijn dank aan de vier sympathieke dames en mijn nog grotere dank aan de organisatoren. Hartelijke lotgroeten!MADIk wil iedereen van Neo-Ma bedanken voor deze ontspannende avond (6/12). Ik genoot met volle teugen, ik voelde me als een prinses. Mijn handen, gezicht, voetjes en rug werden verzorgd door 4 fantastische mensen met een hart van goud. Dit was voor mij een prachtig verjaardagskado.KB


Ladies Movie Night UGC

Hierbij wil ik jullie nogmaals bedanken voor de uitnodiging voor de Ladies Night Movie.

Het doet altijd deugd een avondje te mogen ontspannen, samen met lotgenoten. 

Met vriendelijke groeten,BV Kei leuk om mee te doen met Ladies Night Movies !!

Verwend, plezant, ontspannen moment om samen te doen

leuk initiatief SDB


Reactie Care Card avond 8 november 2018

Beste lotgenoten,

Ik was donderdag 8 november 2018 aanwezig op de Care Cardavond. Een aangename en zalige verrassing! Je wordt er letterlijk verwend en in de watten gelegd, een echte aanrader. Ook eens proberen!!! Bedankt Neo-Ma💝

MH.Wat heb ik genoten van die ontspannende massage , was top ! Bedankt

MS.Beste,

Ik heb heel intens genoten van een geweldige gezichtsmassage.... ben echt wel verwend !

GP.

Bedankt, ik heb er enorm van genoten. De rug massage heeft veel deugd gedaan en de gezichtsmassage was ontspannend voor mijn vermoeide ogen. Zou dit wel elke week kunnen verdragen.

LG 


Onze sponsors