Nood aan een babbel, bel of mail ons!  secretariaat@neo-ma.be
BELANRIJK!! Ben je lid en heb je een nieuw adres of e-mail laat het ons weten!

Woensdag 22 mei 2024 samen naar de film Snel inschrijven!!
Donderdag 30 mei 2024 Crea en Praatcafé (Info activiteiten)

UZ leuven is gestart met :"Borstkanker-hoogrisico-raaplegingen",meer info www.uzleuven.be/raaplegingen/borstkanker-hoogrisico-raadpleging


Bij een gift van € 40 of meer dient u op de overschrijving uw rijksregisternummer te vermelden. Zonder dit nummer kunnen wij u geen fiscaal attest bezorgen. Dank voor uw begrip.

 

!

 

Wanneer?
18/07/2021
vanaf 14:00 tot 16:00

Waar?
Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark

Terug naar het overzicht

Helaas!

Dit event is reeds afgelopen!

Wandeling

Wandeling "Rozentuin" met gids
Ontdek één van de mooiste rozenverzamelingen van Europa. Laat je verleiden door de geuren en kleuren van duizend rozen in de klassieke rozentoontuin, de educatieve rozentuin en de wilde rozentuin. De 'World Federation of Rose Societies' vereerde onze rozentuinen met een 'Award of Garden Excellence'.
Wanneer: Zondag 18 juli 2021 , 14.00 u. aan de ingang
Waar: Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark
            Ridder Dessainlaan 65
            2800 Mechelen
Parkeren:
Kom je met de wagen naar het park? Parkeer je dan op onze parking 'eekhoorn' aan de Mechelseweg (verlengde van de Hombeeksesteenweg), dicht bij het kruispunt met de Uilmolenweg. Volg de wegwijzers en je komt vanzelf op de parking. 
De parking heeft geen adres, maar het is recht tegenover Mechelseweg 60, 2800 Mechelen. Vanop de parking kun je een avontuurlijk pad nemen om vlot in het park te geraken. De route is 260m lang, naast de bruggen liggen speelse brugjes voor de kinderen. Het pad is aangelegd met houtschilfers en dus niet altijd toegankelijk met kinderwagens en rolstoelen.
Daarom is er ook een tweede mogelijkheid, een verhard pad langs de Hombeeksesteenweg en de Potaardestraat. Deze route is 400m lang.

Onze sponsors