Nood aan een babbel, bel of mail ons!  secretariaat@neo-ma.be
BELANRIJK!! Ben je lid en heb je een nieuw adres of e-mail laat het ons weten!
 

Crea en praatcafé vrijdag 21 juni 2024

UZ leuven is gestart met :"Borstkanker-hoogrisico-raaplegingen",meer info www.uzleuven.be/raaplegingen/borstkanker-hoogrisico-raadpleging

Bij een gift van € 40 of meer dient u op de overschrijving uw rijksregisternummer te vermelden. Zonder dit nummer kunnen wij u geen fiscaal attest bezorgen. Dank voor uw begrip.

 

!

 

Wanneer?
24/03/2024
vanaf 13:45 tot 16:00

Waar?
Alpaca boerderij Hellegatstraat 15B 2870 Puurs

Terug naar het overzicht

Helaas!

Dit event is reeds afgelopen!

Wandelen met Alpaca's

Kom tot rust met de Alpaca wandeling.

                                                                      

 

Alpaca's hebben een heel schattig uiterlijk en een hoge aaibaarheidsfactor. In realiteit zijn dit vluchtdieren en dus erg gevoelige dieren die liever afstand houden. In onze kudde hebben we zowel alpaca's die liever wat meer afstand houden, als alpaca's die je kan aaien. Alpaca's staan bekend om hun zachtaardig karakter en hun nieuwsgierigheid.We respecteren het karakter van elk van onze dieren.

Onze wandeling gaat door in Ruisbroek Puurs.We wandelen op de dijk naast het water en door een bos. De wandeling duurt ongeveer 2 uur. Hierin zit een kennismakings- en voedermoment . Er gaat steeds minstens 1 iemand mee van de alpaca boerderij als begeleiding. 
We wandelen in duo dit wil zeggen dat halfweg gewisseld wordt van persoon om met de alpaca te wandelen. Zo kunnen meer mensen genieten van de nabijheid van deze schattige dieren.
Bij goed weer kunnen wij nadien gezellig samen zitten met een hapje en een drankje.

 

Bij hevige regen of extreme temperaturen kunnen de wandelingen helaas niet doorgaan. Het welzijn van onze dieren is altijd prioritair. Er wordt dan een nieuwe datum afgesproken.

Wacht niet te lang om in te schrijven er zijn maar 16 plaatsen.

Inschrijven via website/activiteiten/alpaca wandeling, vermeld ook met hoeveel personen en lotgenoot/niet lotgenoot/kind.
Prijs: lotgenoten gratis (wel waarborg 5€ storten op rekeningnummer BE13 1430 8656 6339)
         Niet lotgenoten 20€ / kinderen jonger dan 12 jaar 12€.
Staat het nodige bedrag op onze rekening dan is je inschrijving in orde en ontvang je een bevestigingsmail. 

Onze sponsors