Nood aan een babbel, bel of mail ons!  secretariaat@neo-ma.be
BELANRIJK!! Ben je lid en heb je een nieuw adres of e-mail laat het ons weten!

Donderdag 18 april 2024 Babbelavond
Zondag 21 april 2024 Kunstuur in Mechelen (volzet)
Woensdag 15 mei 2024 'Van Borstkanker naar Anker van Kracht'

UZ leuven is gestart met :"Borstkanker-hoogrisico-raaplegingen",meer info www.uzleuven.be/raaplegingen/borstkanker-hoogrisico-raadpleging


Bij een gift van € 40 of meer dient u op de overschrijving uw rijksregisternummer te vermelden. Zonder dit nummer kunnen wij u geen fiscaal attest bezorgen. Dank voor uw begrip.

 

!

 

Wanneer?
12/10/2023
vanaf 19:30 tot 22:00

Waar?
Gemeenschapslokaal Grasheide Pastorijstraat 1A2580 Grasheide

Terug naar het overzicht

Helaas!

Dit event is reeds afgelopen!

Rust zit in je bloed;

 Rust zit in je bloed.

Hoe bedaar je je tomeloze gepieker? Hoe krijg je meer rust in je hoofd? Wat moet ik doen om beter te slapen?                      Over rust in je lijf en leven zijn er al 100’en boeken op de markt gebracht, talloze artikels in magazines geschreven en oneindige workshops te volgen.  Maar waarom gaat deze lezing dan anders zijn en maakt het de moeite waard om te komen luisteren?
Ik neem jullie mee in een stukje traditionele Chinese geneeskunde om te kaderen hoe rust zich effectief vertaalt in een lichamelijk fysiek verhaal en welke organen en elementen daarbij betrokken zijn. En hoe je daar bijgevolg vanuit 1 van de oudste geneeskunst ter wereld ook verandering kunt in aanbrengen.
Ik bied jullie dus graag een korte introductie in de Chinese R.U.S.T.-therapie met een aantal tips om weer meer balans te vinden in je eigen lijf.
Wees van harte welkom.

Sophie Verelst

Inschrijven via website is verplicht.
Gratis voor lotgenoten leden.
5€ per persoon voor niet lotgenoten leden  betaling via BE13 1430 8656 6339 met vermelding RUST.

 

Onze sponsors