Nood aan een babbel, bel of mail ons!  secretariaat@neo-ma.be
BELANRIJK!! Ben je lid en heb je een nieuw adres of e-mail laat het ons weten!

Woensdag 22 mei 2024 samen naar de film Snel inschrijven!!
Donderdag 30 mei 2024 Crea en Praatcafé (Info activiteiten)

UZ leuven is gestart met :"Borstkanker-hoogrisico-raaplegingen",meer info www.uzleuven.be/raaplegingen/borstkanker-hoogrisico-raadpleging


Bij een gift van € 40 of meer dient u op de overschrijving uw rijksregisternummer te vermelden. Zonder dit nummer kunnen wij u geen fiscaal attest bezorgen. Dank voor uw begrip.

 

!

 

Wanneer?
27/05/2023
vanaf 14:30 - 28/05/2023 tot 15:00

Waar?
Heilig Hartinstituut Heverlee Naamsesteenweg 355 Leuven

Terug naar het overzicht

Helaas!

Dit event is reeds afgelopen!

levensloop

Op 27 en 28 mei 2023 organiseert “Stichting tegen Kanker”  Levensloop  Leuven. De solidariteitsbeweging van Stichting Tegen Kanker die mensen die kanker hebben of gehad hebben in de bloemetjes zet. Tegelijk  zamelt Levensloop ook geld in ten voordele van wetenschappelijk onderzoek en lokale projecten die bijdragen aan het welzijn van patiënten en hun naasten. Ook onze vzw heeft reeds van financiële steun  kunnen gebruik maken.

Er wordt gedurende 24 uur gewandeld langs een uitgestippeld parcours. Neo-Ma vzw gaat deelnemen en sluit zich aan bij de groep van Heidi De Bie “UZ Courage “

Openingsceremonie op zaterdag 27/05 15u
Kaarsenceremonie zaterdag 27/05 22u
Slotceremonie: zondag 28/05 15u

Wil je liever niet actief mee wandelen of lopen? Kom dan langs en geniet van gratis optredens, kinderanimatie en van de vele drink- en eetmogelijkheden.

Wil je deelnemen schrijf dan in via website of via secretariaat@neo-ma.be , het inschrijvingsgeld wordt door onze vzw betaald, deelname is dus gratis.
Inschrijven kan tot 08/05/2023

Wij hopen met velen aanwezig te zijn. Daarom een warme oproep aan jullie allen.

                                                            Wandel met ons mee!

Onze sponsors