Lieve lotgenoten
Ook in deze moeilijke, onzekere tijd willen wij er zijn voor jullie.
We kunnen elkaar niet ontmoeten op activiteiten, maar we kunnen in verbinding blijven.
Heb je een vraag, heb je nood aan een babbeltje …  weet dan dat je via mail contact kan opnemen met ons secretariaat. Langs deze weg kom je dan terecht bij iemand van de bestuursleden of vrijwilligers, die heel graag je mailtje willen beantwoorden of een gesprekje willen voeren langs de telefoon.
Een luisterend oor kan zoveel deugd doen. Dat willen wij graag bieden.
Heel veel goede gezondheid toegewenst en heel veel liefs.

Wanneer?
27/12/2019
vanaf 09:45 tot 17:00

Waar?
Sint - Pietersabdij Gent

Terug naar het overzicht

Helaas!

Dit event is reeds afgelopen!

Bezoek tentoonstelling 'Circle of Life' Lieve Blancquaert

Beste vrienden van Neo-Ma vzw,

Jullie hebben waarschijnlijk al gehoord of gelezen over de tentoonstelling ‘circle of life’ in de Sint Pietersabdij in Gent. ‘Circle of life’ is het sluitstuk van Lieve Blancquaerts zoektocht naar de mens en zijn rituelen, tradities, gebruiken bij geboorte, liefde en dood. Lieve brengt drie grote levensverhalen samen op een verrassende manier. Hoe de wereld zijn kinderen verwelkomt, hoe en waarom we ons met elkaar verbinden en ten slotte hoe we afscheid nemen van de wereld. In deze expo komen Lieve Blancquaerts foto’s en bewegende beelden samen. Een onvergetelijke wereldreis gezien door de scherpe blik van een bijzondere reizigster.

Vorig jaar organiseerden wij met Neo-Ma vzw een ‘unieke babbelavond’. Wij mochten toen genieten van de aanwezigheid van Lieve. Zijn kwam graag naar ons toe. Wij hebben nu het idee om samen naar haar te gaan en een bezoek te brengen aan deze fantastisch mooie tentoonstelling. We hebben contact gelegd met Lieve Blancquaert en zij wil graag aanwezig zijn!!! zodat we elkaar weer kunnen ontmoeten.

Wie heeft zin om mee te gaan?

Deze uitstap is gericht naar lotgenoten van Neo-Ma en zeker ook naar familie en vrienden. Neo-Ma vzw betaalt de inkom (10 euro) voor onze lotgenoten. Inschrijven kan via de website, met bij je naam de vermelding ‘lotgenoot’ of ‘familie van’, ‘vriend van’ … - ten laatste 30 november zodat we daarna de tickets kunnen bestellen - als de storting gebeurd is, is de inschrijving in orde - voor lotgenoten is de inschrijving in orde bij het doorgeven van je naam met vermelding ‘lotgenoot’.

Wanneer? Vrijdag, 27 december 2019

Waar? In de Sint-Pietersabdij in Gent (prachtige locatie)

Hoe verplaatsen? Kan zelf gekozen worden, met de trein of met de auto (er is parkeerplaats onder het Sint-Pietersplein) - verplaatsing is op eigen kosten - enkelen onder ons gaan al zeker met de trein, dus je kan gemakkelijk aansluiten - vertrek in Mechelen: we verzamelen in de inkomhal om 9.45 u en nemen de trein om 10.14 u naar Gent-Sint-Pieters. De verplaatsing naar de Abdij kan te voet of met de tram.

Samenkomst? Aan ingang van de Abdij, om 11.30 u - diegenen die met de auto gaan, zien we daar dan zodat we uiteraard in groep kunnen binnengaan.

Na de tentoonstelling? We stellen voor om nadien een bezoekje te brengen aan de wintermarkt - we eten daar een hapje - we kunnen samenblijven of afspreken waar we weer samenkomen om terug richting Mechelen te vertrekken.

Terugkomst? Vertrek in Gent - rond 17.00 u - bij slecht weer wijzigen we ons schema en kunnen we vroeger terugkomen. Wij kijken uit naar jullie reactie, samen een dagje naar Gent lijkt ons leuk. Aarzel niet om in te schrijven, tot vlug!

Groetjes van Neo-Ma vzw

Onze sponsors