Nood aan een babbel, bel of mail ons!  secretariaat@neo-ma.be
BELANRIJK!! Ben je lid en heb je een nieuw adres of e-mail laat het ons weten!
Fijne Vakantie 

UZ leuven is gestart met :"Borstkanker-hoogrisico-raaplegingen",meer info www.uzleuven.be/raaplegingen/borstkanker-hoogrisico-raadpleging

Bij een gift van € 40 of meer dient u op de overschrijving uw rijksregisternummer te vermelden. Zonder dit nummer kunnen wij u geen fiscaal attest bezorgen. Dank voor uw begrip.

 

!

 

Wanneer?
05/10/2021
vanaf 08:00 - 31/10/2021 tot 20:00

Waar?
Imeldaziekenhuis Imeldalaan 9 2820 Bonheiden

Terug naar het overzicht

Helaas!

Dit event is reeds afgelopen!

"Samen - Hoop"

 “SAMEN – HOOP”

Wanneer: van 5 oktober tot 31 oktober 2021
Waar: Imeldaziekenhuis Imeldalaan 9  2820 Bonheiden  (volg route 1-90)
 

Oktober is reeds jaren de maand waarin verschillende lotgenotengroepen de aandacht proberen te vestigen op
“ BORSTKANKER”

Daarom zijn wij het Imeldaziekenhuis ook zeer dankbaar dat wij in deze maand werken van borstkankerpatiënten mogen tentoonstellen.

"SAMEN", staat voor de samenwerking van Borstkankerman, Envie, BKLV en Neo-Ma vzw, bevriende lotgenotengroepen uit de provincie Antwerpen en Vlaams-Brabant, Artfeelings en Esteban Sola.
Artfeelings: de drijvende kracht is Els Van Meldert, zij organiseert schildersessies voor kankerpatiënten in samenwerking met de “Stichting tegen Kanker”. Verschillende van de tentoongestelde werken werden door de “Straffe Madammen” gemaakt in opdracht van de Eén-reeks “Gevoel voor Tumor”.

Esteban Sola: een jonge kunstenaar heeft zich geëngageerd om enkele van zijn werken uit te lenen om zo dit initiatief te steunen en meer kleur te geven.

"HOOP", het project “Hoop” werd door Neo-Ma vzw gelanceerd tijdens de eerste COVID lockdownperiode in 2020. Doel was onze lotgenoten een creatieve uitdaging te geven tijdens deze donkere en soms ook eenzame periode.
Sommige van de werken worden verkocht, de nodige info staat op het kaartje bij het werk. Alle communicatie i.v.m. de aankoop gaat via secretariaat@neo-ma.be.

Geniet vooral van deze werken, zij sluiten volledig aan bij de zeer bekende uitspraak:
“Kunst is de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste emotie”

Onze sponsors