Wanneer?
23/03/2020
vanaf 20:00 tot 22:00

Waar?
GC 't Blikveld Jacques Morrensplein Bonheiden grote zaal

Online inschrijven

Terug naar het overzicht

Lezing" Lieve Blancquaert: Circle of Life"

Na een geslaagd bezoek aan de tentoonstelling "Circle of Life" van Lieve Blancquaert in Gent geven wij jullie de kans om de lezing  "Lieve Blancquaert : Circle of Life" bij te wonen.

Inschrijven : Neo-Ma vzw betaalt de inkom 10 euro voor onze lotgenoten leden. Inschrijven kan alleen via website/activiteiten/inschrijvingsformulier.
Wens je familie, vrienden, ....... mee te brengen dat kan maar deze zijn betalend. Ook inschrijven via website met vermelding van naam en aantal. Deze inschrijving is geldig na betaling van 10 euro per persoon op BE13 1430 8656 6339 met mededeling LBB.
Opgelet plaatsen zijn beperkt (30 personen) inschrijven kan tot 15 maart.

 

“Circle of Life” is het sluitstuk van Lieve Blancquaerts wereldwijde zoektocht naar de mens en zijn rituelen, tradities en gebruiken, bij de meest universele momenten van geboorte, liefde en dood.

Lieve Blancquaert werkte jaren aan haar uitzonderlijke projecten Birth Day, Wedding Day en Last Days, die successen waren zowel op televisie als in boekvorm. Geboorte, liefde en dood, de grote momenten uit het leven, zijn universeel. En toch altijd uniek. 

‘Circle of Life’ brengt de drie grote levensverhalen samen op een nieuwe, verrassende manier. Hoe de wereld zijn kinderen verwelkomt, hoe en waarom we ons met elkaar verbinden en ten slotte hoe de wereld afscheid neemt. Samen wordt het een uniek multimediaal verhaal over de mens en deze wereld. Wat ons verenigt, en apart maakt.

Een onvergetelijke reis doorheen de wereld en zijn bewoners, door de bijzondere ogen van een uitzonderlijke reizigster.

 

Onze sponsors